Dr Mic McMullen

Författare till 'Naturens Läkande Kraft'

läkare (PhD)
Läkemedelsherbalist (NHAA)
Psykolog (UNSW)
Naturläkare (SNLF)
Nutritionist (NMTF)

Specialist

Vem är Dr Michael McMullen

Dr Mic McMullen har specialistkompetens inom naturmedicin

Han tog sin doktorsexamen vid Westminster University i London.Hans forskning inkluderar effekten av örtmedicin på autonoma nervsystem och blodcirkulationen.

Han är en internationellt erkänd expert på örtmedicin och ingår i många akademiska referensböcker och har publicerat forskningsresultat i vetenskapliga tidskrifter

  • Läs hans - Live blodanalys och fras fri radikalanalys

    Pulsvariation: Blodtestning - faskontrast och mörkfältmikroskopi.Hjärt-, nerv- och stressanalys med neural express.Inkluderar även kolesterol- och blodsockertestning.Funktionsanalys.

  • Publicerade forskningspapper

    Tillsammans med hans publicerade forskningsdokument har hans arbete också inkluderats i den akademiska referensboken "Who's Who in Medicine and Healthcare", "Who's Who in Science and Technology" och "Who's Who in America", "Who's Who in the World", "Leading Scientists of the World 2008" och "Leading Educators of the World 2008

Örtspecialisten

Grundades av Michael & hans fru Anna.

Michael & Anna ville skapa ett utrymme där de kunde kontrollera ingredienserna och processerna som används i de naturläkemedel som de föreskrev.En webbplats där patienter kan köpa alla dessa växtbaserade behov på ett säkert och reglerat sätt.
Örtspecialisten är nu det perfekta stället att upptäcka ett stort utbud av medicinska svampar, aminosyror, mineraler och mycket mer, av högsta kvalitet.Växtbaserade läkemedel som hjälper till att hantera smärta eller rikta allt från sköldkörtelproblem till matsmältningen.

Utbildning


1979 började Michael studera ört- och näringsmedicin i Sydney, Australien. Han var då en utbildad psykolog med forskning som specialitet.

Senare tog han sin doktorsexamen från Westminster University i London, där han undersökte effekten av örter på det autonoma nervsystemet, blodcirkulationen, hjärtfunktionen och matsmältningen.

1986 flyttade han till Dalarna och arbetade som naturläkare på Strandgården, Masesgården och Leonardo's.

Hans bok "naturens helande kraft" har använts som ett verktyg för att utbilda nya specialister, säger en recension från Ingemar Ljungqvist;

'' Mic McMullen är en av de invandrare som har berikat vår svenska kultur genom att införa en mängd kunskap - inte minst - de om örter, som han har förvärvat i sitt hemland Australien. Där är kunskapen om örter och deras läkande smärta en erkänd del inom universiteten ''

För närvarande ägnar han sig åt sina patienter och sin skola för fytoterapi där han lär nya studenter sin passion för örtmedicin och blodanalys.

ladda ner boken

Naturens Läkande Kraft

I den här exklusiva boken kan du läsa fakta och medicinska egenskaper hos de mest effektiva örterna från olika växtbaserade traditioner.

En exakt beskrivning av en samling beprövade och kraftfulla växtbaserade läkemedel från alla hörn av världen.